Guus:

Gewoon oppakken en weer doorgaan.

Guus wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Guus

Ik ben sinds Personal Body Plan veel fitter, veel energieker, veel zelfverzekerder en daardoor een stuk gelukkiger. Eindelijk durf ik gewoon weer mijn shirt uit te doen waar anderen bij zijn. Ook pas ik mijn oude kleding weer, heerlijk.

Ik kan iedereen die probeert om zichzelf te verbeteren aanraden om gewoon door te zetten. Ook ik heb heb veel leuke, gezellige en slechte weekenden meegemaakt, maar alsnog dit resultaat behaald. Gewoon oppakken en weer doorgaan. Mijn Premium Coach Joeri gaf mij de nodige steun.

Twee goede vrienden van me die Personal Body Plan volgden herken ik bijna niet meer terug. Dat heeft mij geïnspireerd om ook te starten en ik ben nog steeds elke dag blij dat ik de stap heb gemaakt!

— Guus

Het plan van Guus

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.