Gerhard (42):

Ik ga absoluut door en blijf aan mijzelf werken

Gerhard wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Gerhard

Ik was altijd sportief, althans ik was met regelmaat in de sportschool te vinden om mijn Bourgondische levensstijl te compenseren. Maar ik ben nooit echt te zwaar geweest.

Eind 2017 liepen er een paar dingen anders dan ik had gehoopt. Daarnaast zat ik in die jaren ook in een sneltrein die maar doordenderde. Tot in januari 2018 de man met de hamer langs kwam.

Ik was op, moe, had jaren aaneengesloten gewerkt en mijn lichaam en geest riepen mij een halt toe! Ik wist dat ik teveel deed, teveel gaf en geen aandacht aan mijzelf besteedde.

2018 werd een jaar dat mentaal gezien erg pittig was. Ik ben dat jaar met mijzelf aan de slag gegaan en mentaal zat het toen weer goed. Fysiek was het niet meer wat het was geweest! Ik was klaar om ook dat stuk aan te pakken. Daarom startte ik met Personal Body Plan.

Nu 30 weken later ben ik tevreden met waar ik nu sta. Ik ga absoluut door en blijf aan mijzelf werken. I am a work in progress. Mijn Personal Body Coach Jordi Boer is een absolute steun voor mij en ik kan hem alleen maar aanraden.

Jordi weet mij net dat extra duwtje te geven wanneer ik een ‘dip’ ervaar. Ik kan met al mijn vragen omtrent het plan bij hem terecht.

Hij denkt met mij mee, geeft mij tips en tools voor in de gym! Buiten dat is Jordi een hele aardige vent die samen met mij in dit geval voor een top eindresultaat gaat.

Ik ben dus benieuwd wat er de aankomende drie maanden gaat gebeuren.

— Gerhard

Het plan van Gerhard

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.