Inge:

Geloof in jezelf!

Inge wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Inge

‘Ach maar jij hoeft er echt niet hard voor te werken, jij kan eten wat je wilt.’ Met deze uitspraken word ik vaak geconfronteerd.

Niets is minder waar, de eerste foto is op 1 maart van dit jaar gemaakt. Deze foto geeft weer dat ik, net zoals iedereen, er ook hard voor moet werken. In 2016 was ik erg gefocust op mijn voeding, zo erg dat het niet in balans was. Mijn enige houvast in voeding was het invoeren van mijn Kcal. Als ik het invoeren even los liet ging het fout. In oktober 2016 had ik besloten om het invoeren even te laten voor wat het was. Het gevoel dat ik even niet hoefde op te letten uitte zich in meer eten, want tja, nu ‘mag’ het.

In januari de bekende ‘vanaf nu ga ik weer wat meer opletten’ gedachte. Dit ging met ups-and-downs, door de weeks strak in het weekend wat losser.\n\nVanaf maart heb ik besloten om wel weer in te gaan voeren. Ik weet wanneer ik moet stoppen en dat vind ik dan ook goed! Als ik een keer een etentje heb, dan hou ik daar op de dag zelf rekening mee. Met het etentje eet ik dan niet té veel, ik eet waar ik trek in heb. Het grote verschil is dat ik nu rekening hou met de portiecontrole.

Dus op foto 2 (nu) zie je iemand die balans heeft gevonden en zich goed voelt! Met de eerste foto stel ik mij kwetsbaar op, ik hoop hiermee andere te motiveren! Het is mogelijk om je eigen doel te bereiken, zolang je er zelf maar in gelooft en daarvoor wilt werken!

— Inge

Het plan van Inge

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.