Avalon (34):

Geen smoesjes meer, maar gewoon jezelf een andere levensstijl aanleren

Avalon wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Avalon

Toen ik voorheen alle foto’s voorbij zag komen op Facebook dacht ik: dat kan nooit… in zo’n korte tijd zulke goeie resultaten, het zal wel nep zijn. Totdat mijn vriendin vertelde dat ze ermee bezig was en goeie resultaten heeft geboekt. Na lang dubben toch mezelf ingeschreven en jeetje…wat was dat een goeie zet. Ik had het veel eerder moeten doen!Niet alleen ga ik er beter uitzien, ook voel ik mij véél en véél beter.\n\nGeen slechte tussendoortjes meer, ontbijt overslaan of een vette hap als avondeten, want ja…welke keus had ik anders met zo’n druk leven? (lees: fulltime job, dochter van 1,5 jaar oud en vriend die onregelmatig werkt) Ik heb nu geleerd dat gezonde voeding, sporten en een druk leven wél degelijk samen kunnen.\n\nGeen smoesjes meer, maar gewoon jezelf een andere levensstijl aanleren. De lessen maken mij hier iedere dag weer bewust van. Ik dacht vantevoren dat het een half jaar afzien werd, maar dat is het niet. Ik raak steeds meer gewend aan mijn nieuwe levensstijl, gewoontes en de nieuwe ik.\n\nEn tuurlijk heb ik ups en downs gehad en ik zal er nog wel een paar krijgen, maar hierin steunt mijn coach me dan om te zorgen dat ik de draad weer op pak. Nieuwe dingen leren eten en gezond koken is een hobby geworden en sporten kijk ik naar uit! Even alles eruit knallen en werken naar een resultaat waar ik blij van word. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik dit al in zo’n korte tijd kon bereiken.\n\nOok zijn er genoeg momenten waarbij ik geniet van iets lekkers, want ook daar moet ruimte voor zijn. Deze ruimte leer je zelf te creëren, want genieten hoort er ook bij. Zoals mijn supercoach Barbara weleens zegt: het is geen strafkamp, maar een levensstijl, dus geniet! Hopelijk kan ik jou hiermee overhalen om ook die stap te zetten, je zult er geen spijt van krijgen!

— Avalon

Het plan van Avalon

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Avalon

Barbara van Blijswijk (40)

4.24 / 5

2477 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.