Frederique (31):

Ik zit heerlijk in mijn vel en kan vol trots delen dat ik 20 kilo ben afgevallen

Frederique wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Frederique

Halverwege juli was ik er helemaal klaar mee. Mijn figuur, mijn lijf: dit was niet hoe ik het wilde. Na twee zwangerschappen, een schildklier die slecht werkt en een stressvol half jaar (Corona) was mijn knop om!

Ik weet heel goed hoe het werkt qua eten, wist ook vooral wat ik verkeerd deed, maar sportte ook niet veel meer (praktisch niet, want hé, je kent het wel). Druk met het gezin/huishouden/ werk. Tijd voor mijzelf nam ik niet, laat staan om te sporten.

Ik had ook een schop onder de kont nodig, iemand die streng kon zijn als ik het nodig heb en een stok achter de deur. Mijn motto was; als ik betaal, dan moet ik wel! En dat klopt. De eerste maand ging gelijk al als een speer: 5,5 kilo en 20 centimeter eraf!

Mijn Personal Body Coach Patricia wilde toen al graag dat ik mijn verhaal ging delen maar ik was er nog niet klaar voor. Nu heb ik een leefstijlverandering en een resultaat dat verbluffend is, al zeg ik het zelf.

Ik sport 5-6 keer per week, snack weinig en ik probeer zo gezond en regelmatig te eten. Ik zit heerlijk in mijn vel en kan vol trots delen dat ik 20 kilo ben afgevallen ben in 5 maanden!

— Frederique

Het plan van Frederique

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Frederique

Patricia Nijkamp (34)

4.63 / 5

231 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.