Frank (26):

Aan het begin kon ik alleen maar van dit resultaat dromen!

Frank wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Frank

Aan het begin van mijn reis met Personal Body Plan kon ik alleen maar van dit resultaat dromen. Een resultaat waar ik erg trots op ben, eindelijk heb ik balans kunnen vinden in eten en resultaat halen. Portiegrootte is key. Zo delen mijn vriendin en ik vaak lekkere dingen met elkaar (scheelt calorieën :)).

Ook al ben ik nu heel trots op het resultaat, mentaal heb ik ook zware momenten gehad. Dagelijks jezelf minder eten geven dan je eigenlijk wilt is mentaal een uitdaging. Maar hier ga ik steeds beter mee om.

Wandelen is voor mij een uitkomst gebleken om weer de focus te krijgen (en af te komen van het hongergevoel). Gelukkig hebben mijn Personal Body Coach en mijn vriendin (die ook Personal Body Coach is) mij er doorheen geholpen. Het is echt een lifestyle geworden. Bedankt @jeffreygoosptc en @angelique.pbpcoach voor de support en het kapot lekkere gezonde eten, dat ook nog eens binnen de macro’s past.

Jeffrey was er om mij een schop onder de kont te geven. Om resultaat te halen moet je ook wel eens nee zeggen en je aan je plan houden. Maar vooral geen medelijden met jezelf hebben, want je kiest zelf voor deze uitdaging.

— Frank

Het plan van Frank

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Frank

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3240 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.