Frank (26):

Ik voel mij zelfverzekerder en fitter in mijn lichaam

Frank wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Frank

Ik had al veel ervaring op het gebied van training en was altijd al op zoek om mijzelf te verbeteren. Ik wilde de laatste puntjes op de i zetten op het gebied van voeding en training om vooral slimmer te trainen en te eten. Vroeger wilde ik namelijk te graag resultaat behalen. Tijdens die training was het altijd alles of niets en ik trainde eigenlijk teveel, weet ik nu.

Sinds de start van mijn Personal Body Plan kan ik beter prioriteiten stellen. Voeding was bij mij namelijk altijd wel belangrijk, maar niet mijn prioriteit. Door de focus te verleggen naar voeding en daar ook iets meer tijd in te stoppen zie ik veel meer resultaat en voel ik mij beter. Ik heb ook de focus op rust in mijn training en maak ik kleine stappen in het creëren van progressieve overload.

Ook herstel is nu een prioriteit geworden. Ik train altijd rond 6 uur in de ochtend, dus als ik weet dat een bepaalde avond in de week een latertje wordt dan plan ik de dag daarna een rustdag in. Het zijn de kleine dingen die grote impact hebben op het resultaat.

Uiteindelijk gaat het om continuïteit. Mindere dagen horen erbij, maar als je snel weer on track bent blijf je resultaat behalen. Daarnaast kun je gewoon alles blijven eten, zolang je maar het aantal calorieën dat die bij je doel past.

Gun jezelf ook dingen in het leven, maar probeer wel te blijven genieten. Je kan gerust af en toe minder ‘gezond’ voedsel eten als het in je schema past. Probeer een omgeving te creëren waarin dingen wel lukken in plaats van te kijken wat niet kan of lukt. Alles is mogelijk.

Ik voel mij zelfverzekerder en fitter in mijn lichaam. Dit wordt positief ontvangen door mensen om mij heen, want ze willen weten wat mijn geheim is.

— Frank

Het plan van Frank

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Frank

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3236 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.