Florian (33):

Ik kijk nu meer uit naar een maaltijd en eet veel gevarieerder

Florian wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Florian

Van jongs af ben ik veel bezig met sport en voeding. Personal Body Plan viel mij op Facebook erg positief op. Vooral wat ze allemaal vrij blijvend delen aan voeding en ander soorten tips delen.

Aan een aantal Personal Body Plan deelnemers vroeg ik hoe ze het hebben ervaren. Ze melden mij dat het een interessant concept was en dus besloot ik mij aan te melden.

Na mijn aanmelding was er al veel om in te lezen en werd ik toegewezen aan een Personal Body Coach. Echter was het contact niet zoals ik had gehoopt. Gelukkig is er ook nog eens de luxe mogelijkheid te switchen van coach en dit heb ik dan gedaan. Ik koos toen voor Justin Bos (@juspbpcoach).

Om weer fit richting de zomer te gaan koos ik veelal voor de basic producten, zoals havermout, rijst, pasta, veel kipfilet en groene groenten. Zo kon ik makkelijk mijn macro’s wegzetten en ik weinig hoefde na te denken over wat er de volgende dag zou gaan komen. Dit werkte het beste voor mij.

Wat Personal Body Plan en Justin Bos mij hebben gebracht, is het los laten van exact uit te komen qua macro’s. Hierdoor ben ik zeer veel gaan variëren met eten.

Ik kijk veel meer uit naar een maaltijd en als ik gedurende de dag toch andere keuzes maak, compenseer ik deze tijdens mijn avondmaaltijd.

— Florian

Het plan van Florian

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Florian

Justin Bos (31)

4.63 / 5

418 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.