Floor (40):

Ik voelde me ontzettend onzeker, terwijl ik nu niet kan wachten om zandkastelen te bouwen aan zee!

Floor wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Floor

Voordat ik met Personal Body Plan begon was ik altijd al bezig met voeding. Na mijn zwangerschap wilde ik graag mijn oude gewicht weer terug. Ik viel wel af, maar een maand later zat het er weer dubbel en dwars aan.

Ik zag al veel succesverhalen van Personal Body Plan voorbijkomen, maar dacht dat ik zelf de discipline niet zou hebben en het me niet zou lukken. O, wat heb ik me daarin vergist! Was ik maar veel eerder begonnen! Ik heb zoveel geleerd over voeding, training en gedrag. De kilo’s vlogen eraf! En dat door juist erg lekker en veel te eten!

Vorig jaar durfde ik niet naar het strand. Ik voelde me ontzettend onzeker, terwijl ik nu niet kan wachten om zandkastelen te bouwen aan zee! Twijfel niet om aan Personal Body Plan te beginnen. Het is één van de mooiste cadeaus die ik mezelf heb gegeven! Samen met mijn Personal Body Coach Jeffrey Goos gaan we er weer een half jaar aan vast plakken om mijn lichaam mooi te shapen! Ik heb er weer super veel zin in!!

— Floor

Het plan van Floor

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Floor

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3235 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.