Fleur:

Ga altijd voor de allerbeste keuze voor jezelf.

Fleur wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Fleur

Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Charlotte de Ruiter hebben mij niet alleen fysiek een bosje zelf vertrouwen gegeven, maar ook vertrouwen in mezelf en in mijn mentale krachten! Ik ben iemand die heel snel alles prima vind en daardoor snel over mijn grenzen ga, door voor mezelf te kiezen door middel van mijn eten/sporten prioriteit te geven, beïnvloedt dat automatisch mijn dagelijks leven en kies ik dus automatisch meer voor mezelf, win win!

Ik vind het heerlijk in de sportschool, ik had in Nederland mijn vertrouwde sportschool, waar ik het in het begin ook heel spannend vond en daar echt doorheen moest. Nu woon ik op Aruba en moest ook hier weer wennen. Maar het went snel, want ik kom voor mezelf en daar ligt mijn focus.

Ik ben heel trots op mijn doorzettingsvermogen! Ik wilde mijn voor- en na-fotos niet online zetten, omdat ik dat echt heel confronterend vind. Ik wilde wel anderen inspireren, omdat ik zelf zo ook geïnspireerd ben geraakt met de voor- en na-fotos. Laten we elkaar motiveren!

Blijf vooral dichtbij jezelf, saboteurs liggen om de hoek, als je echt iets wilt bereiken gaat dat met vallen en opstaan! Omarm dat en ga altijd door! Je hebt altijd een keuze, ga altijd voor de allerbeste keuze voor jezelf! Heerlijk!

— Fleur

Het plan van Fleur

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Fleur

Charlotte de Ruiter (30)

4.54 / 5

1781 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.