Fleur (29):

Na 16 weken is er al 14 kilo af

Fleur wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Fleur

Ik heb heel lang getwijfeld voordat ik besloot om Personal Body Plan een kans te geven. Daarvoor kwam ik steeds niet verder, ondanks het sporten.

Ik heb een lieve man en dochter van 4. Zij zijn mijn grootste supporters en steunen mij in alles wat ik doe. Dus heb ik mij ingeschreven.

Ik was erg sceptisch en de eerste week was voor mij erg wennen. Voor mijn gevoel mocht ik heel veel eten. Maar na 4 weken werd ik zwaar verrast: 5 kilo eraf.

Ik eet de dingen die ik erg lekker vind: pannenkoeken, friet en pasta. En mijn dochter eet ook vrolijk mee. De trainingen zijn ook erg leuk.

Mijn Personal Body Coach is Mandy Oomens. Ik kan mij geen betere coach voorstellen. Zij zorgt met haar super tips dat ik gemotiveerd blijf. Zij geeft heerlijke recepten, maar ook inspirerende podcasts die je mentaal sterker maken. Ik ben enorm blij met haar.

Na 16 weken is er al 14 kilo af. Alle kleding die nu te groot is gooi ik meteen weg. Ik heb mij in geen jaren zo goed en sterk gevoeld. Mentaal en fysiek. Ik heb meer energie. Meer kracht, maar ook meer rust in mijn hoofd.

Nog 9 kilo te gaan en ik heb mijn doel behaald. En ook dat gaat mij lukken. Ik hoop dat ik andere kan inspireren en net dat zetje kan geven. Als ik het kan dan kan iedereen het.

— Fleur

Het plan van Fleur

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.