Fenna (28):

Ik heb mijn doel bereikt en ik ben nu 11kg afgevallen

Fenna wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Fenna

Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel en was erg onzeker over mijn lichaam. Ik voelde mezelf een opgeblazen walrus en als ik foto’s terugzag van mijn vorige vakanties dacht ik: ‘jeetje wat ben je breed geworden zeg!’

Ik dacht altijd dit mijn bouw was en het me nooit zou lukken om af te vallen. Nu is het mij toch gelukt en sta ik positiever in het leven. Ik volgde al een tijdje Personal Body Plan en zag al die resultaten voorbijkomen. Ik werd erg nieuwsgierig en dat wilde ik ook wel proberen.

Na mijn laatste vakantie op Aruba (vorig jaar september) heb ik impulsief besloten om het roer om te gooien en me aan te melden. Ik had geen idee wat mij te wachten stond en in de eerste week had ik echt het idee van waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen….

Ik voelde me erg rot en emotioneel, omdat ik bang was om te falen. Uiteindelijk heb ik mijn schouders eronder gezet en ben ik er vol voor gegaan. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Ik heb mijn doel bereikt en ik ben nu 11kg afgevallen. Ik voel me een stuk fitter, zit lekkerder in mijn vel en krijg veel complimenten van mensen om mij heen.

Ik draag nu korte broekjes, rokjes en jurkjes waar ik me voorheen totaal niet prettig in voelde. Ik ben nu super trots op wat ik heb bereikt. Ik ben nu bezig met onderhoud en blijf al een tijdje stabiel op mijn gewicht. Dat doet mij goed!

— Fenna

Het plan van Fenna

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Fenna

Barbara van Blijswijk (40)

4.24 / 5

2477 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.