Femke (24):

Ik ben nu veel bewuster bezig met voeding

Femke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Femke

Een tijdje terug ben ik begonnen met Personal Body Plan. Ik zag al heel vaak foto’s voorbijkomen op Instagram en wilde dit al heel lang doen. Toen deed een vriendinnetje het ook en heb ik eindelijk de knoop doorgehakt!

En kijk waar ik nu al ben! Ik ben superblij met het resultaat. Ik had verwacht dat ik het heel lastig zou vinden, maar eigenlijk kan je nog best veel eten en zit je niet op een strak dieet.

Ik ben veel bewuster bezig met mijn eten. Ik kan nu ook veel makkelijker lekkere dingen laten staan omdat ik weet hoeveel kcal etc. er in bepaalde producten zitten.

Daarnaast heb ik plezier in het sporten, en kijk er elke keer weer naar uit om een nieuwe meting in te vullen om te kijken hoever ik weer ben! Dat motiveert enorm!

Mijn Personal Body Coach Joyce van de Scheur (@pbpmetjoyce) helpt met alles. Ze luistert goed naar je en geeft antwoord op al je vragen. Ze is heel erg betrokken in dit proces, superfijn!

— Femke

Het plan van Femke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Femke

Joyce van de Scheur (31)

4.77 / 5

2138 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.