Femke (39):

Ik had nu de juiste tools om heel mijn lijf te shapen

Femke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Femke

Ik kan het me nog zo goed herinneren, het moment van de eerste foto. Ik was niet happy in mijn eigen lijf. Wat mensen en mijn BMI er ook over zeiden, het feit dat ik op het strand de behoefte had mijn shorty aan te houden, zei mij genoeg.

Mijn man was bezig met Personal Body Plan, maar zelf dwaalde ik een periode. Ik startte verschillende trainingen thuis en viel dan binnen no-time uit met blessures. Ik heb namelijk de onhandige gewoonte om mijn grenzen compleet te overschrijden en ergens 300% voor te gaan. Met als gevolg overbelasting van mijn lijf.

Na de zoveelste blessure was het vorig jaar klaar. Ik meldde mij voor Personal Body Plan aan. Ik wilde onder begeleiding op gaan bouwen om blessurevrij te worden. De beste keus ooit! Ik hield me voor 300% aan de kcal restrictie, waardoor ik als een speer afviel.

Daar waar ik altijd dacht dat ik fitness saai vond, ontdekte ik ineens dat ik met de juiste tools zo ongeveer heel mijn lijf kan shapen. En dat is me toch leuk! Maar belangrijker nog, na 20 jaar was is eindelijk pijnvrij! Hoe geweldig was dat! Echt super heerlijk om te ervaren. Wat me wel opviel was dat mijn mentale progressie achterbleef. Ik had hier heel veel van verwacht maar het bleef uit.

Ondanks een superlieve Personal Body Coach, besloot ik toch over te stappen naar Marleen van der Horst. Marleen is goud waard. Ze leest echt wat je schrijft en neemt de tijd om persoonlijk te reageren. Ze weet haar reacties zo te formuleren dat ze precies de juiste snaar raakt. Het is superfijn om eigenlijk alles waar ik behoefte aan heb met haar te kunnen delen.

Naast dat Marleen en super mentalcoach is, heeft ze ook kennis van zaken op gebied van de trainingen. Ook daarin weet ze precies waarop te letten en tips te geven om alles nog beter uit te kunnen voeren. En ook op gebied van voeding heeft ze geweldige tips. Eigenlijk heeft Marleen alles in huis om me op alle gebieden van tips te kunnen voorzien.

Het totaal plaatje is daarmee voor mij compleet en onlangs heb ik mijn plan voor anderhalf jaar verlengd met het voornemen mijn (nieuwe) doelen te gaan behalen en te behouden.

— Femke

Het plan van Femke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.