Femke (31):

Mijn gewichtsdoel heb ik bereikt!

Femke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Femke

In januari 2019 ging ik (alweer) met goede voornemens starten aan Personal Body Plan. Ik wilde graag wat afvallen zodat ik me zelfverzekerder ging voelen en lekkerder in mijn vel zou zitten. Dat is gelukt!

Met vallen en opstaan heb ik er nu bijna een jaar op zitten. Mijn gewichtsdoel heb ik al bereikt, maar ik merk dat ik graag nog meer definitie wil in mijn spieren. Ik heb dus weer voor een jaar verlengd. In november ben ik zelf ook Personal Body Coach geworden, zodat ik ook mensen kan begeleiden in hun proces en ze net zo lekker in hun vel komen te zitten als ik!

Mijn Personal Body Coach Frederique is degene geweest die mij inzicht heeft gegeven in mijn onbewuste gewoontes en samen hebben we gekeken naar het vervangen daarvan. Ze is een luisterend oor, maar ook mijn stok achter de deur.

— Femke

Het plan van Femke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.