Fay (24):

Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd is dat je overal van kunt genieten, zolang het maar met mate is!

Fay wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Fay

Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje op Facebook en Instagram en ik zag telkens de goede resultaten voorbijkomen. In het begin geloofde ik er niet echt in, totdat een goede vriendin van mij met Personal Body Plan startte. Door haar positieve ervaringen en resultaten besloot ik om het ook gewoon te gaan doen.

Ik was zelf al een flink aantal kilo’s afgevallen, maar de laatste kilo’s voor mijn streefgewicht gingen er maar niet af. Met Personal Body Plan is dit me inmiddels wel gelukt! Ik had zelf al wel wat kennis qua voeding en sporten, maar door Personal Body Plan is dit een stuk beter geworden. Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd is dat je overal van kunt genieten, zolang het maar met mate is!

Ik heb nu veel meer energie, waar ik vroeger urenlang in bed kon blijven liggen, word ik nu elke ochtend op tijd wakker met veel energie. Daarnaast heb ik nog amper hoofdpijn, terwijl ik dat voorheen elke week wel een paar keer had.

Mijn Personal Body Coach Leroy is daarbij belangrijk. Hij is voor mij een hele fijne coach. Wat ik persoonlijk fijn vind is dat hij mij grotendeels mijn gang laat gaan, maar er ook is als ik dat nodig heb. Bij vragen staat hij altijd klaar, daarnaast vind ik het fijn dat hij ook geïnteresseerd is in wie ik ben. Het gaat namelijk niet enkel om voeding en sporten, maar ook om hoe je als persoon bent.

— Fay

Het plan van Fay

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Fay

Leroy Degener (34)

4.69 / 5

1157 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.