Fanny (32):

Personal Body Plan heeft mij zoveel geleerd

Fanny wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Fanny

Niet alleen qua kennis over je body, maar ook over de persoon die erin zit. Sinds ik Personal Body Plan volg ben ik sterker, positiever en voel ik meer energie. Een lichaam met een gezond gewicht geeft mij ook een fijne mindset.

Het heeft me een hele andere kijk gegeven op mezelf. Ook mezelf te accepteren zoals ik ben. En dat hoe ik ook ben. Ik ben goed genoeg.Het is voor mij een never ending story… Ik vind het fijn om in de winter meer aan spieropbouw te doen en wat ruimer in mijn caloriebudget te zitten om zo richting de zomer weer aan Fat Burning te doen en mijn shape meer te tonen.

Dit is deze zomer ook zeker weer gelukt dankzij mijn Personal Body Coach Kirsten Hogendoorn. Het is voor mij zo fijn om in deze fase net even die extra ogen te hebben die met je meekijken tijdens het shapen. Ik ben weer trots!

— Fanny

Het plan van Fanny

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Fanny

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4836 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.