Fanny (31):

Sinds Personal Body Plan heb ik meer energie, ben ik sterker en sta ik positiever in het leven

Fanny wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Fanny

Van jezelf mogen leren is denk ik wel het fijnste wat ik uit mijn Personal Body Plan gehaald heb. Na elke val (en echt die hebben we allemaal) snel weer opstaan en verder gaan. Leren waarom dit gebeurde en vooruitkijken!

Sinds ik Personal Body Plan volg, merk ik dat ik meer energie heb, sterker ben dan ooit en positiever in het leven sta. Dit geeft mij de motivatie om door te gaan en te kijken wat er nog meer haalbaar is en waar ik nog kan leren. Een never ending storie…

Ik ben in december gestart aan een nieuw plan met Personal Body Coach Kirsten Hogendoorn om toe te werken aan mijn summerbody! Kirsten laat mij zelf goed nadenken waarom ik dit wil waardoor je intrinsieke motivatie steeds sterker word. Laat die zomer maar komen!

 

— Fanny

Het plan van Fanny

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Fanny

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4842 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.