Fabienne:

Ik werk hard aan mijn personal mindset

Fabienne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Fabienne

Samen met mijn Personal Body Coach Sylke ben ik in januari 2017 gestart met mijn Personal Body Plan avontuur. Mijn doel: een fit, gezond en sterk lichaam én geest te creëren!

Gelukkig werken we niet alleen aan mijn “personal body” maar zeker net zo hard aan mijn “personal mindset” middels gedragslessen. Hierdoor bemerk ik dat het resultaat langdurig is en daarmee mijn leefstijl veranderd is, en dat voelt goed, heel goed!

Daar waar ik voorheen ook veel sportte en op mijn voeding lette heb ik binnen mijn Personal Body Plan reis mijzelf bestudeerd door mijn eigen gedachten, gevoelens en gedrag onder de loep te nemen en deze te communiceren met mijn coach. Juist deze aanpak heeft mijn bewustzijn vergroot, en de veranderingen die ik in de laatste maanden heb doorgemaakt stevig neergezet. Zo heb ik mijzelf afgevraagd welke gewoonten ik heb en waarom ik die heb. Ik ben erachter gekomen dat ik mij veel op de gewoonten van andere mensen uit mijn omgeving aanpas.

Ik durf nu te geloven én te handelen naar wat ik belangrijk vind in mijn leven, ondanks dat dit in het begin vaak wat weerstand oproept bij de mensen uit mijn omgeving. Ik kan nu veel beter inschatten wat mijn lichaam en geest nodig heeft, en durf daarbij met vertrouwen voor mezelf te kiezen.

Ik zie er naar uit om de komende maanden mijn zelfstudie voort te zetten, te sleutelen aan mijn lichaam en geest en progressie te boeken! Met als ultiem doel de marathon van Amsterdam in oktober!

— Fabienne

Het plan van Fabienne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.