Fabienne (27):

Ik voel me nu goed, fit en sterk

Fabienne wilde aankomen en haar lichaam shapen en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Fabienne

Ik trainde al een aantal jaar en ik at ook goed. Toch klopte er iets niet, ik boekte geen progressie meer. Ik hoorde van mijn zus over Personal Body Plan, dus ik dacht: laat ik dat eens proberen.

Mijn doel was me strakker en zelfverzekerder voelen en dat is zeker gelukt. Ik voel me nu goed, fit en sterk. Ik draag kleding die ik echt leuk vind, omdat ik me zekerder over mezelf voel.

Mijn andere doel was om heel veel te leren over Gedrag, Voeding, Training en Herstel. En oh, boy dat is zeker goed gelukt. Ik heb zoveel geleerd!

Ik at al goed, maar ik heb met Personal Body Plan geleerd dat ik meer nodig had. Ik zat nooit goed op mijn micro’s en macro’s, maar dat is nu wel anders. Alles wat ik over voeding heb geleerd zal ik de rest van mijn leven bij me houden.

Ik weet nu wat mijn lichaam nodig heeft. Ik ben intens blij, want ik heb mijn doelen behaald en heb nu een lifestyle wat echt bij mij past. En ook heb ik nu een booty, waar ik ook zeker heel trots op ben😂.

Mijn Personal Body Coach Jacqueline Hoge heeft mij hierbij enorm geholpen om gemotiveerd te blijven. Jacqueline is een grote steun geweest en zonder haar was het nooit zo goed gelukt!

— Fabienne

Het plan van Fabienne

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Fabienne

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3384 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.