Evi (24):

Personal Body Plan heeft mij geleerd bewuste keuzes te maken en daarbij ook nog te blijven genieten

Evi wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Evi

Na een tijd niet lekker in mijn vel te hebben gezeten, vond ik het tijd worden voor verandering. Na een half jaar op eigen houtje, wilde ik meer houvast en begeleiding.

In mijn omgeving zag ik wat Personal Body Plan voor je kan doen en wat voor resultaat je kunt bereiken. Ik was benieuwd wat het voor mij kon doen en heb ik me aangemeld.

Hier heb ik geen seconde spijt van gehad! Inmiddels ben ik acht kilo kwijt en een hoop zelfvertrouwen rijker! Personal Body Plan heeft mij geleerd bewuste keuzes te maken en daarbij ook nog te blijven genieten. Het voelt absoluut niet als een dieet. Ik kan alles eten wat ik wil, als ik hier maar bewuste keuzes in maak.

Ik vond het wel spannend dat ik mijn Personal Body Coach Lisa Minjon (@lisaminjon) inzicht gaf in mijn eetgedrag en resultaatfoto’s. Dit was een grote stap, maar ik heb het goed getroffen met haar.

Ze heeft mij ontzettend goed begeleid en inzicht gegeven in mijn eten. Ze heeft mij geleerd dat ik niet altijd zo streng hoef te zijn voor mijzelf. Ze laat mij vaak even terugkijken op wat ik al bereikt heb en hoe goed ik eigenlijk bezig ben. Als mijn motivatie weg was wist zij deze weer terug te brengen. Zonder haar was ik niet zo ver gekomen!

Ik voel mij nu sterker en fitter. Ik merk dat ik meer energie heb en wakkerder ben. Mentaal ben ik een stuk zekerder van mezelf en mijn zelfbeeld is positiever geworden!

— Evi

Het plan van Evi

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Evi

Lisa Minjon (30)

4.61 / 5

857 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.