Eveline (53):

Wat ben ik blij dat ik hieraan begonnen ben

Eveline wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Eveline

Door mijn collega werd ik enthousiast voor Personal Body Plan. Ik had Personal Body Plan al een poosje in het oog gehouden, maar dacht dat alle foto’s niet waar konden zijn.

Toen zag ik het resultaat van mijn collega en heb mij voor zes maanden opgegeven. Ik wilde toch even voorzichtig proberen. Ik ben 53 jaar en door de overgang ben ik aangekomen. Ik zag mijn figuur veranderen en niet in positieve zin.

Maar mijn plan ging voorspoedig. Ik werd enthousiaster en gemotiveerder. Het sporten was zalig, ondanks dat ik in het begin rugklachten had. Hier werd goed op ingespeeld door Personal Body Plan.

Na 6 maanden zag ik een mooi verschil en heb ik verlengd voor een jaar. Ik word door mijn Personal Body Coach Hanneke Kuipers gestimuleerd en ze is er echt als het nodig is. Ik vind Hanneke super, lief, goed bereikbaar, behulpzaam en op de goede momenten streng. Wat ben ik blij dat ik hieraan begonnen ben en ik ga gewoon lekker verder!

— Eveline

Het plan van Eveline

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Eveline

Hanneke Kuipers (35)

4.62 / 5

950 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.