Esther (42):

Ik voel mij fitter en ik ben 10 kilo kwijt

Esther wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Esther

Ik was altijd wel sportief. Ging naar de sportschool voor lessen of deed aan cardio, maar die paar kilo die ik kwijt wilde lukte maar niet. Toen kwamen er vier kids en zette ik het sporten op een laag pitje.

Tot eerder dit jaar. Ik wilde van die paar achter gebleven kilo’s af. Door het thuiszitten tijdens de eerste lockdown wilde ik het sporten weer oppakken. Ik kwam via via in aanraking met Personal Body Plan en dat was precies waar ik naar op zoek was.

Verandering in mijn eetpatroon zonder dingen te laten, maar bewustere keuzes te (leren) maken. Ik wilde ook maar 2 keer per week krachttraining doen. De doelen die ik had gesteld zijn al behaald en meer. Ik voel mij fitter en ik ben 10 kilo en dat ‘buikje’ kwijt.

Mijn Personal Body Coach Margot helpt mij nog door onzekere dagen heen en ik merk dat ik daardoor steeds meer vertrouwen krijg in wat ik al weet en hoe trots ik mag zijn in wat ik al heb behaald. Starten met PBP was het beste uit 2020 voor mij, en waar ik nog heel 2021 mee door blijf gaan! Met nieuwe doelen.

— Esther

Het plan van Esther

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Esther

Margot Pors (38)

4.85 / 5

1343 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.