Esther (27):

In 12 weken tijd ben ik ruim 10kg afgevallen!

Esther wilde afvallen en volgde daarom Wedding

Het verhaal van Esther

Vroeger was ik door het turnen atletisch gebouwd, maar de kilo’s vlogen eraan toen ik hier mee gestopt was. Ik ben namelijk gek op lekker eten en gezelligheid, hapjes en drankjes met vrienden.

Meerdere malen ben ik aan een (crash) dieet begonnen met fantastisch resultaat. Echter, kon ik dit op de lange termijn niet volhouden. Het voelde als een straf en ik ‘mocht’ dan geen snacks eten of alcohol drinken.

Nu ik volgend jaar ga trouwen was dat voor mij het keerpunt: ik trouw maar één keer en ik zal shinen in een mooie jurk! Sinds 1 juli ben ik gestart met Personal Wedding Plan. Het voelt niet als diëten, omdat ik alles kan eten wat ik wil.

In 12 weken tijd ben ik ruim 10kg afgevallen, ben ik krachttraining gaan waarderen en heb ik vooral een positievere mindset gekregen. Mijn doel is het behouden van een gezonde leefstijl, waarbij genieten centraal blijft staan.

Lisa is een top Personal Body Coach. Ze stelt kritische vragen op het moment dat ik dit nodig heb, omdat ik óf laconiek óf negatief denk. Daarnaast weet ze mij continue te motiveren door de juiste dingen te zeggen op het juiste moment. Natuurlijk doe je Personal Body Plan vooral alleen, maar met Lisa voelt het toch alsof ik continue mijn proces met haar deel.

— Esther

Het plan van Esther

Wedding

Speciaal voor mannen en vrouwen om fit te worden voor de bruiloft

Meer info Start nu gratis

De coach van Esther

Lisa Minjon (30)

4.61 / 5

857 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.