Esther (25):

Ik ben op sociaal gebied veel opener geworden!

Esther wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Esther

Al een tijdje was ik op zoek naar een stok achter de deur. Ik wilde lange termijn resultaten boeken en gerichter trainen. Qua voeding had ik de kennis wel, maar vaak was het bij mij alles of niets met eten. Ik had periodes dat ik netjes op mijn voeding lette, gevolgd door periodes waarin ik dacht: ‘nu kan ik nog alles eten, maandag begin ik weer.’

In het verleden had ik al sporadisch circuit training gedaan, ging ik soms naar de sportschool of trainde ik thuis. Na een vakantie afgelopen december had ik mij weer helemaal laten gaan. Ik vond het tijd nu even voor mijzelf te kiezen. Ik schreef mij voor Personal Body Plan in en mijn lieve Personal Body Coach Bo Ermes werd mijn stok achter de deur! In het begin trainde ik nog thuis. Ik wilde nog niet meteen alles omgooien, maar juist langzaam opbouwen.

Na 1,5 maand dook ik ook de sportschool in. Eerst 1x per week en daarna steeds vaker. Met Personal Body Plan heb ik een routine gecreëerd waarbij ik nu lekker 3-4x per week naar de sportschool ga en tussen de mannen en de gewichten sta. Vaak intimiderend, maar meestal is het gewoon muziek op en gaan!

Ook qua eetpatroon heb ik nu minder ups en downs. Na gezellige weekendjes pak ik mijn routine bijna moeiteloos op. Ik eet dagelijks lekkere dingen zonder daarbij progressie te verliezen! Mijn Personal Body Coach Bo zorgde ervoor dat ik in deze routine ben gekomen. Ze vraagt altijd hoe het met mij en mijn proces gaat. Slechte dagen worden daardoor geen slechte weken en daar ben ik haar dankbaar voor!

Mentaal geeft dat veel meer rust en ik ben op sociaal gebied veel opener geworden. Meer sociale activiteiten betekent vaak ook meer hapjes en drankjes, maar dat weet ik nu goed te combineren. Dankjewel lieve Bo, je bent een topper en ik raad iedereen jou aan als coach!

— Esther

Het plan van Esther

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Esther

Bo Ermes (37)

4.77 / 5

487 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.