Ester (28):

Aan iedereen die zelf nog twijfelt: het is spannend om de stap te nemen, maar het is zo waardevol!

Ester wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ester

Personal Body Plan heeft me energie en vertrouwen gegeven. Door het regelmatige sporten en gezond eten heb ik energie voor 10. Daarnaast zit ik zo veel fijner in mijn vel dan voorheen! Mijn kleding zit beter en ik voel me sterker. Ik vind het zelfs echt leuk om naar de sportschool te gaan, om mezelf iedere keer weer uit te dagen.

Ik heb twee coaches gehad: Anneke Rijks en Mandy Oomens. Beide coachen op een andere manier en hebben me heel veel geholpen. Niet alleen door vragen te beantwoorden, maar ook door mij vragen te stellen, waardoor ik zelf over dingen moest nadenken. Ik vind het heel fijn om iemand achter de hand te hebben om mijn gedachten, twijfels, leuke momenten of vragen mee te delen.

Daarnaast ben ik enorm trots op mezelf dat ik dit avontuur ben aangegaan (na heel lang twijfelen) en al zo ver ben gekomen. Mede dankzij de Personal Body Coaches natuurlijk! Aan iedereen die zelf nog twijfelt: het is spannend om de stap te nemen, maar het is zo waardevol!

— Ester

Het plan van Ester

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ester

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2355 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.