Esmee (31):

Toen ik de progressiefoto’s zag, was ik toch wel even trots

Esmee wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Esmee

Na jarenlang twijfelen heb ik vorig jaar januari toch de stap genomen om te starten met mijn Personal Body Plan. Op naar de beste versie van mezelf. Ik ben nooit echt ontevreden geweest met mijn lichaam, maar super tevreden? Dat was ik ook niet.

Het heeft bij mij lang geduurd voor ik zelf progressie ging zien. Toen ik de foto’s van mijn eerste meting en de foto van bijna een jaar later zag, was ik toch wel even trots op mezelf.

Het eerste half jaar was namelijk een chaotische periode; ik had een huis gekocht, had twee verhuizingen en het was druk op de zaak. Kortom, er waren veel excuses om mij niet 100% in te zetten. In het tweede half jaar ging mijn Personal Body Coach met zwangerschapsverlof en toen kwam Jeffrey Goos in beeld.

Hij is super dedicated en accepteerde dan ook niet altijd de excuses. Als ik een training had gemist betekende dat een training inhalen! Dit is wel wat ik nodig heb. Jeffrey is een stok achter de deur. Elke morgen om half zes krijg ik een bericht met KANJER of TOPPER. Dat zorgt ervoor dat je de dag weer gemotiveerd begint. Maar ik vind het ook fijn dat hij naast het trainings- en voedingsgedeelte interesse toont in je privéleven en je af en toe terugroept.

En hoe fijn is het dat de etentjes (soms elk weekend) en zelfs carnaval gewoon in je plan passen?! Na een jaar Personal Body Plan ben ik gestart met het tweede jaar en wil ik keihard werken aan de beste versie van mezelf. Die beste versie is zelfverzekerd in bikini op het strand!

— Esmee

Het plan van Esmee

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Esmee

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3235 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.