Esmee (32):

Het starten met Personal Body Plan is een van de beste stappen die ik heb gezet

Esmee wilde aankomen en haar lichaam shapen en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Esmee

Voor ik begon met Personal Body Plan dacht ik altijd dat ik best fit was. Ik trainde vier keer per week, volgens een schemaatje in de gym, wat opgesteld was door één van de medewerkers.

Toen ik mijn relatie verbrak, vond ik dat het ook tijd was om nu écht aan mezelf te gaan werken en me nog beter in mijn vel te gaan voelen, letterlijk.

Ik was al jarenlang aan het twijfelen om te starten met Personal Body Plan, maar mijn toenmalige vriend vond dat niet nodig. Hij was personal trainer en geloofde niet in Personal Body Plan.

Achteraf is het starten met Personal Body Plan een van de beste stappen geweest die ik heb gemaakt. Ik voel me fitter, voel me lekkerder in bikini én croptops in de gym en heb er nog nieuwe, mooie vriendschappen aan over gehouden.

Inmiddels ben ik bijna 2 jaar bezig met Personal Body Plan en bijna 1,5 jaar hiervan met mijn huidige coach Jeffrey (@jeffreygoosptc). Hij is TOP. Jeffrey is gedreven en accepteert zeker niet altijd excuses als moe of geen zin. Training missen of niet afmaken, is inhalen.

Ik heb dit wel nodig, als hij niet zo zou reageren, dan zouden de trainingen steeds vaker overgeslagen worden onder het mom van: het maakt toch geen verschil.

Ik vind het vaak heel erg lastig om mijn eigen progressie te zien, maar als ik dan de app open en naar mijn progressie foto’s kijk, mag ik toch wel een beetje trots op mezelf zijn.

Ik ben zeker nog niet waar ik wil zijn, maar ik weet zeker dat ik hier wel zal komen met Jeffrey als stok achter de deur. Zelfs met mijn wekelijkse etentjes buiten de deur, want ook dit past in mijn plan, als ik er dan de rest van de week maar wat meer rekening mee houd. Ik kan niet meer zonder!

— Esmee

Het plan van Esmee

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Esmee

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3235 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.