esmee (22):

Ik luister veel beter naar mijn eigen grenzen en heb geleerd gezondere keuzes te maken

esmee wilde aankomen en haar lichaam shapen en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van esmee

Toen ik begon met Personal Body Plan was ik niet mega ontevreden of super onzeker over mijn lijf. Maar fit was ik absoluut niet en hier wilde ik verandering in!

Als ik beide foto’s naast elkaar zie, zie ik wel degelijk verschil. Niet alleen fysiek merk ik dat ik fitter ben, maar ik heb ook zeker mentaal stappen gemaakt.

Ik luister veel beter naar mijn eigen grenzen, heb geleerd gezondere keuzes te maken, maar ik heb ook gemerkt dat genieten zeker nog kan.

Dit is allemaal niet van de een op de andere dag gegaan. Het is, zoals bij (bijna) iedereen, een proces van vallen maar vooral weer opstaan. Inmiddels merk ik dat mijn levensstijl echt veranderd is. Hoe fijn is dat?!

Dankzij mijn lieve Personal Body Coach Maudy, (@fitmetmau) heb ik geleerd door te pakken, niet op te geven en ook de teugels wat los te laten wanneer ik dat nodig had. Balance is key!

— esmee

Het plan van esmee

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van esmee

Maudy Tiggelaven (28)

4.53 / 5

1392 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.