Erik (33):

Het mooiste van Personal Body Plan is dat je leert leven met je leven

Erik wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Erik

Voordat ik met Personal Body Plan begon, was ik zelf al in de weer geweest met een Personal Trainer. Maar zodra ik er alleen voorstond had ik moeite om dat vast te houden.

Ik wist dat ik van lijstjes en planning houd, en daarom ben ik met Personal Body Plan begonnen. De trainingen die je krijgt en het feit dat ik mijn inname kan plannen werkt perfect voor me!

Ook de begeleiding van mijn Personal Body Coach, Leroy Degener, is erg prettig. Je kunt sparren over twijfels en krijgt goede feedback bij vragen. Het mooiste van het programma is dat je leert leven met je leven. Ik hou zelf erg van een biertje en lekker eten, dankzij Personal Body Plan kan ik hier rekening mee houden en toch resultaten boeken!

— Erik

Het plan van Erik

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Erik

Leroy Degener (33)

4.69 / 5

1157 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.