Eric:

Balans is nu volledig geïntegreerd in mijn leven.

Eric wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Eric

De afgelopen 24 weken heb ik een grote fysieke verandering doorgemaakt. Ik zie mijn buik niet meer door de knoopjes van mijn overhemden, en ik durf eindelijk mijn shirt uit te doen tijdens het voetballen.

Echter is de verandering in mijn levensstijl nog groter geweest. Gezond en gevarieerd eten deed ik voorheen ook, alleen volledig uit balans. Sporten en gebalanceerde voeding zijn nu volledig geïntegreerd in mijn leven.

Met Personal Body Plan heb ik handvatten gekregen waardoor ik veel beter in staat ben om de juiste voedingswaarden in te nemen (niet te veel maar ook zeker niet te weinig), en met resultaat! Ik dank mijn coach Lex Houwaart voor zijn prettige manier van coachen!

— Eric

Het plan van Eric

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.