Eric:

Ik ben nu topfit.

Eric wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Eric

Ik was al geruime tijd erg ontevreden over mijn lichaam en levenswijze. Eind 2017 besloot ik dat dit moest veranderen. Begin januari 2018 ben ik begonnen met het Fat Ripping Plan.
Na mijn draai gevonden te hebben zag ik snel verandering optreden. De kilo’s vlogen eraf en dat terwijl ik nooit een honger gevoel heb ervaren. Goede begeleiding van mijn Premium Coach Jordi zorgde ervoor dat ik door dipjes heen kwam.
Waar ik eerst altijd tegen het sporten opzag, ga ik nu met veel plezier trainen. Ik train nu zelfs 4 keer in de week. De progressie foto’s zijn voor mij echt super motiverend geweest.
Ik ben echt super tevreden met het resultaat tot nu toe. Buiten het fysieke afvallen heb ik gemerkt dat ik nu ook bruis van de energie. Voordat ik begon aan Personal Body Plan was ik vaak moe en had ik geen energie om naast mijn werk nog iets te doen. Nu ben ik de hele dag bezig en voel ik mij topfit.

— Eric

Het plan van Eric

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.