Denise:

Er gaat geen lift naar succes, je moet zelf de trap op

Denise wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Denise

3,5 jaar geleden kreeg ik trombose in mijn linkerbeen. Van sportieveling naar niet meer vrijuit kunnen sporten door pijn en belemmering in het bewegen.

Op mijn werk nam ik letterlijk de lift, al bleef ik de trap wel proberen. Na de medische molen doorlopen te hebben was het toch aan mezelf een weg te vinden om met deze klachten om te gaan.

Uiteindelijk liep ik vast in deze zoektocht. Ik voelde me niet fit en vond zelf geen nieuwe balans in beweging en voeding. Daarom legde ik mijn hulpvraag neer bij PBP.

PBP nam mijn verhaal serieus en koppelde mij aan coach Guus die met zijn fysio achtergrond voor mij de perfecte coach bleek te zijn.

Ik heb afgelopen half jaar ervaren dat krachttraining en voeding invloed kunnen hebben op je lichaam en je gezondheid. Ik werd totaal verrast toen ik na 1 maand PBP geen pijnklachten meer had. Ik durfde niet te vroeg te juichen, maar nu, een half jaar later, liggen mijn pijnstillers nog steeds in de kast. De bewegingsklachten van mijn been zijn aanzienlijk verminderd en ik kan steeds vaker een dag zonder steunkous.

De onverwachte progressie op mijn gezondheid is het mooiste wat PBP mij heeft gebracht. Hier ben ik PBP en mijn coach heel dankbaar voor!

Het komende halfjaar ga ik onder begeleiding door met het proces spieropbouw.

Mijn doel? Mijn benen sterker maken om die trap weer verder op te kunnen!

— Denise

Het plan van Denise

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Denise

Guus van der Valk (39)

4.56 / 5

2270 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.