Emmy (45):

Ik ga nog steeds iedere week uiteten!

Emmy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Emmy

Na lang twijfelen heb ik de knoop doorgehakt en me aangemeld bij Personal Body Plan. Daar ben ik nog steeds elke dag blij om! Het werkt écht! Ik sportte al drie keer per week, maar behaalde niet het gewenste resultaat. Maar met Personal Body Plan behaal ik wel resultaten.

Natuurlijk motiveren de progressiefoto’s enorm. Sterker nog, ik heb mijn contract verlengd met een half jaar, zodat ik deze zomer fijn in bikini kan.

Ik ben gestart met het Fat Burning Plan en stap over naar Muscle Shaping Plan. En ik ben heel blij met mijn Personal Body Coach Chrissy Zijmers! Zij motiveert mij dagelijks, stuurt me bij, geeft waardevolle tips, heeft humor en is ook nog eens hartstikke lief. Zonder haar had ik dit resultaat niet bereikt, we doen het echt samen, dank je wel Chrissy!

Twijfel jij nog? Niet doen! Ik ga nog steeds lekker elke week uit eten, drink mijn wijntjes, geniet volop en voel me geweldig! Ik raad het iedereen aan!

— Emmy

Het plan van Emmy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Emmy

Chrissy Zijmers (33)

4.68 / 5

1783 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.