Emma (25):

Personal Body Plan heeft vooral geholpen bij het vormen van een positieve mindset over mezelf

Emma wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Emma

Ik heb altijd moeite gehad met mijn gewicht, ik was het dikkertje van de klas en heb vanaf mijn twaalfde ontzettend veel verschillende diëten gevolgd. Het doel daarvan was altijd om zoveel mogelijk gewicht te verliezen in een zo kort mogelijke tijd. De resultaten kwamen er wel, maar gingen daarna ook snel weer weg doordat ik in oude gewoonten verviel.

Ik ben in januari 2019 begonnen met Personal Body Plan, in de hoop een echte verandering in mijn leven te maken. Ondertussen ben ik 76 weken en 534 dagen bezig en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Personal body plan heeft vooral geholpen bij het vormen van een positieve mindset over mezelf.

Whitley (@wspinn) is daarnaast een hele fijne Personal Body Coach! Haar coaching is een mooie balans van aansporen om beter te worden, terugkijken op behaalde resultaten en dat vieren. Naast goede en kundige hulp omtrent voeding en trainen toont ze ook interesse in andere dingen, en geeft ze veel tips en tricks om met verschillende dingen om te gaan. Zonder haar zou ik niet de progressie geboekt hebben die ik nu heb.

Mijn resultaten zijn misschien wat langzamer dan andere mensen die met een Personal Body Plan bezig zijn, maar uiteindelijk kom ik er wel. Ik leer veel over mezelf, en dat is net zo belangrijk als de resultaten. En bovenal toont het mij hoeveel doorzettingsvermogen ik heb, en dat ik dingen kan bereiken die ik niet voor mogelijk had gehouden

— Emma

Het plan van Emma

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.