Emily (30):

Ondanks de dip ben ik progressie blijven boeken!

Emily wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Emily

Halverwege mijn eerste halfjaar Personal Body Plan heb ik al eens mijn progressie gedeeld. Het ging toen eigenlijk allemaal van een leien dakje, zonder enige terugval. De laatste weken gaat het echter met vallen en opstaan en merk ik dat ik echt in een dip zit.

Dat uitte zich eerst in het trainen (ik had geen zin en het verliep allemaal moeizaam) en de laatste tijd ook in het eten (minder bewust). Van mezelf ben ik erg perfectionistisch, dus ik baal er flink van. Gelukkig wijst mijn Personal Body Coach erop dat iedereen te maken krijgt met een terugval en/of motivatiedip.

Het is niet realistisch om jezelf 24/7 voor de rest van je leven perfect aan het plan te houden. Zolang je er maar wel van bewust bent dat de progressie dan minder snel gaat dan je gewend bent. Met wat aanpassingen probeer ik mijn motivatie weer terug te vinden, zoals door een deload trainingsweek.

Ondanks de dip ben ik progressie blijven boeken! Dat geeft vertrouwen dat het resultaat blijvend is en dat het harde werken niet meteen voor niets is bij de eerste de beste terugval. Deze week begint mijn tweede halfjaar en ik ga ervan uit dat dit mij hernieuwde motivatie gaat geven! Ik kijk erg uit naar de verdere progressie die ik ga boeken. Al heb ik dat natuurlijk helemaal zelf in de hand…

Mijn Personal Body Coach heeft mij geleerd realistisch te blijven. Het is oké om soms een stapje terug te doen.

— Emily

Het plan van Emily

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.