Maud (22):

Elk jaar in januari nam ik mezelf voor om dit jaar toch écht die 5 kilo kwijt te raken die me zo in de weg zat

Maud wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Maud

Ik sportte altijd 2 à 3 keer per week en at gezond. Waarom viel ik niet af? PBP leek voor mij perfect, je sport doelgericht én je eet volgens bepaalde richtlijnen, daarnaast moeten de gedragslessen je je bewust maken waarom je (teveel) eet en hoe je dit kunt veranderen. Wat dat betreft heeft PBP precies aan mijn verwachtingen voldaan. Ik ben nu meer dan die 5 kilo kwijt en zit een stuk beter in mijn vel. Zelf zie je je progressie misschien niet altijd, maar de metingen 1 x per maand laten duidelijk zien dat er eigenlijk altijd progressie is!

Toch ben ik er voor mijn gevoel nog niet. Het is lastig om balans te vinden tussen discipline en je doelen voor ogen houden en de YOLO gedachte die je hebt als je 21 bent. Je wilt niks missen, maar je wilt ook niet dat je doelen gevaar lopen. Het belangrijkste wat ik nu heb veranderd in mijn levensstijl is dat ik me probeer voor te bereiden op de weekenden en eventuele uitjes.

Als ik weet dat ik ’s avonds uiteten ga of een feestje heb, probeer ik daar de die dag rekening mee te houden. Ik eet de hele dag wat minder, zodat ik in de avond wat meer kan eten of drinken. Zo passen dit soort avonden tóch nog in je plan en hoef je je niet altijd schuldig te voelen. Het is belangrijk om niet té streng voor jezelf te zijn. Dit is voor velen lastig, omdat je aan PBP begint om af te vallen (of aan te komen) en denkt dat je alles moet laten om je doelen te bereiken.

Nu ben ik tot het besef gekomen dat je beter wat liever voor jezelf kunt zijn en bijvoorbeeld een aantal keer in de week een stukje chocolade kunt eten (als dit in je plan past) om zo de cravings die ik vroeger had te voorkomen

— Maud

Het plan van Maud

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.