Elize:

Personal Body Plan geeft mij wederom een hele fijne houvast!

Elize wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Elize

Ik was al een tijdje met Personal Body Plan bezig toen ik voor langere tijd geblesseerd raakte. Ik mocht (en kon) niets doen aan sport en zelfs na mijn herstel ging het nog een tijd moeizaam.

Ik kon mijn ei niet meer kwijt in het sporten, had pijn en zat mentaal niet lekker in mijn vel. Ik had geen motivatie meer om op mijn eten te letten. Voor mijn gevoel had het allemaal toch geen zin. Logischerwijs ging het met mijn Personal Body Plan bergafwaarts en was er na 6 maanden niet veel meer over van mijn eerder behaalde resultaat…

Gelukkig was ik niet alleen en wist ik met behulp van mijn coach Marinke uiteindelijk de knop om te zetten. Ik pakte Personal Body Plan vol goede moed weer op.

Toen Marinke vroeg of ik mijn huidige Personal Body Plan resultaat wilde delen twijfelde ik lang. Ik schaamde me dat ik mij zo had laten gaan. Dat ik niet sterk genoeg was om door te zetten en een terugval niet kon voorkomen. Ook schaamde ik mij voor mijn lichaam.

Maar toen bedacht ik me dat we allemaal mensen zijn en dat het misschien wel mooi was om dit verhaal en resultaat te delen. Wie weet kan ik iemand een hart onder de riem steken.

Op dit moment ben ik blij dat ik lekkerder in mijn vel zit en met minder negatieve gevoelens in de spiegel kijk. Mijn eerste doel is om er weer hetzelfde uit te zien als voor mijn blessure en vanaf dat punt zie ik wel weer verder. Met het enthousiasme en de steun van Marinke achter me, behaal ik vast mijn doelen!

Personal Body Plan geeft mij wederom een hele fijne houvast!

— Elize

Het plan van Elize

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Elize

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2885 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.