Eliza (33):

Het is bizar hoe snel mijn lichaam in positieve zin verandert

Eliza wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Eliza

Ik doe nu 12 weken Personal Body Plan. Het is bizar hoe snel mijn lichaam in positieve zin verandert! Ik voel mij fysiek en mentaal sterker worden. Ik had vooral behoefte aan richtlijnen wat betreft voeding en training, om daarmee de juiste resultaten te behalen.

Voorheen was ik namelijk niet consistent. Ik wilde er begeleiding bij. En die kreeg ik onder andere door de app. Deze geeft heel handig precies aan wat je dagelijks aan voeding nodig hebt. Ook worden de trainingen duidelijk via instructievideo’s uitgelegd.

Mijn Personal Body Coach Justin Bos, geeft mij altijd extra motivatie. Het is fijn om wekelijks contact te hebben met mijn coach die mij helpt bij mijn doelen. Ik raad Personal Body Plan zeer zeker aan!

— Eliza

Het plan van Eliza

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Eliza

Justin Bos (31)

4.63 / 5

418 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.