Eliza (39):

Ik heb nu een betere conditie, meer zelfvertrouwen en een positievere mindset

Eliza wilde fit worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Eliza

Dit resultaat durf ik met liefde te delen. Ik ben vet trots, want ik heb mijn streefgewicht bereikt! Nu wil ik nog verder werken aan het strakker worden en meer spieropbouw. Woehoeee!

Niet alleen fysiek voel ik mij sterker, ook mentaal. Een combinatie van voldoende, en gezond eten, en drie keer per week trainen (ook thuis tijdens coronavirus). Daarnaast volgde ik nog yogalessen en wandelde en fietste ik veel.

En geloof me: ik heb ik ook nog aardig wat chips gegeten en van andere lekkere dingen zoals wijn genoten. Het verschil is dat ik dit nu met mate deed en rekening hield met de budgetten.

Thanks Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Gert-Peter (@gertpeter40) voor het helpen bereiken van deze doelen. Gert-Peter was relaxed, begripvol, bood een luisterend oor, had fijne tips en was niet te streng en pusherig.

Ik heb nu betere conditie, meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen en een positievere mindset. En hallo billen! 🤩 en vaarwel rugvet 👋🏻, oh en doei boobies 😕, hahaha.

— Eliza

Het plan van Eliza

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Eliza

Gert-Peter Noordegraaf (52)

4.27 / 5

576 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.