Eliska (30):

Ik was verbaasd over hoeveel ik kon eten en soms had ik zelfs moeite mijn calorieën te halen

Eliska wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Eliska

Ik raakte bekend met Personal Body Plan vanwege mijn vriend. We ontmoetten elkaar in Praag en hij volgde Personal Body Plan terwijl hij daar was. We besloten naar Nederland te verhuizen, maar ik wilde wel naar de sportschool blijven gaan. In Praag ging ik 4 keer per week en alhoewel mijn trainingen intensief waren viel ik niet af. Ik lette totaal niet op mijn eten. Soms at ik te veel en dan weer te weinig. Daarnaast sliep ik ook niet goed.

Nadat ik naar Nederland verhuisde besloot ik te starten met Personal Body Plan. Ik wende snel aan het bijhouden van mijn eten en mijn trainingsschema was ook heel fijn. Ik was verbaasd over hoeveel ik kon eten en soms had ik zelfs moeite mijn calorieën te halen. Nu gaat het goed en denk ik niet meer de hele tijd aan eten.

Ik geniet nu van het proces. In mijn eerste 6 maanden verloor ik 6 kilo. Ik had iets meer verwacht en gehoopt, maar ik raakte veel centimeters kwijt. Het was goed zichtbaar en helemaal als ik mijn kleding aanhad.

Fysiek en mentaal voel ik mij enorm beter. Mijn Personal Body Coach Rianne helpt mij enorm. Ze is er voor me als ik vragen heb of als ik professioneel advies nodig heb. Ik volg nog steeds Personal Body Plan en ik wil nog wat kilo’s en centimeters verliezen. Ik vind het enorm fijn dat dit een lange termijn verandering is. Als je het volgt zoals het hoort gaat het je leven veranderen.

— Eliska

Het plan van Eliska

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.