Elise (23):

Ik wilde fitter en gelukkig worden en een gezondere levensstijl ontwikkelen

Elise wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Elise

Eind mei 2019 kwam ik terug uit Thailand en besloot ik dat het genoeg was geweest. Ik vond mezelf niet dik, maar was niet gelukkig met mijn lichaam. Ik was inmiddels 76 kg en heb het afvallen tot eind 2019 zelf geprobeerd. Er waren al wat kilo’s af, maar ik voelde dat ik meer nodig had.

Via een vriendin hoorde ik van Personal Body Plan, dus heb ik me ingeschreven en ben ik op maandag 6 januari 2020 begonnen. Ik wilde fitter en gelukkig worden en een gezondere levensstijl ontwikkelen.

Inmiddels ben ik al ruim 5 kg kwijt. Nog een paar kilo’s te gaan en dan met behulp van mijn Personal Body Coach Nick Hiemstra (@nickhiemstra) proberen niet terug te vallen in mijn oude patroon. Nick is echt een toffe gast. Hij zet je op je plek wanneer het nodig is, maar geeft ook regelmatig complimenten als je goede keuzes hebt gemaakt. Ik zou niet weten wat ik zonder hem had gemoeten!

Een gezondere levensstijl betekent trouwens niet dat je niet kunt genieten van het leven. Er zijn zoveel lekkere, gezonde producten. Een wijntje, patatje of gebakje kan af en toe echt geen kwijt. Het belangrijkste is dat je een balans vindt!

— Elise

Het plan van Elise

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.