Eline (26):

Personal Body Plan is de beste investering in mijzelf ooit

Eline wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Eline

Ik ben een echte levensgenieter of Bourgondiër, net hoe je het wilt noemen. Ik ging wel naar de gym, maar wist nooit wat ik moest doen in de gym. Ik had geen idee waar ik mee bezig was.

Sinds Personal Body Plan maak ik mega sprongen richting een zelfverzekerd gevoel in de gym, maar zeker ook daarbuiten! Ik leer nog steeds enorm veel over gedrag, voeding, training en herstel. Ik ben iemand die snel (te) veel eet. Maar door de calorierichtlijnen en trainingsschema’s van Personal Body Plan is dit plan echt mijn levensstijl geworden.

Mijn Personal Body Coach Nynke (@pbpcoachnyn) is voor mij een stok achter de deur. Ze geeft antwoord op mijn vragen, maar helpt bij ook bij mijn onzekerheden. Ze is er altijd voor me wanneer ik het nodig heb!

Nu ben ik zelf ook Personal Body Coach en help ik deelnemers richting de beste versie van zichzelf. En ook daar leer ik weer enorm veel van! Geweldig om te zien dat er al zoveel deelnemers op weg zijn naar hun beste versie! :).

— Eline

Het plan van Eline

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.