Elaine (34):

Ik ben erg trots op het resultaat en ga gewoon nog even door

Elaine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Elaine

Wat voor voeding en hoeveel moet ik binnen krijgen om iets strakker in mijn vel te gaan zitten? Dit wilde ik graag weten en daarom ben ik met Personal Body Plan begonnen. Ik wist hier namelijk niets over.

Nooit heb ik gelet op hoeveel calorieën of eiwitten ik per dag binnen kreeg. In het begin waren de groene balkjes dan ook de grootste uitdagingen, maar met de hulp van mij Personal Body Coach Peter Derksen (@peterderksen_) lukte het.

Peter heeft mij altijd voorzien van goede tips, hij heeft mij echt gemotiveerd om door te zetten en geadviseerd op voedingsalternatieven. De beste tip om mijn snoepgedrag in toom te houden was: zorg ervoor dat al dat lekkers niet in huis is. Ja, het klinkt logisch, maar het heeft wel echt geholpen.

Ik eet nu veel beter en gevarieerder en ik ben erg trots op het resultaat. Ik ga gewoon nog door!

— Elaine

Het plan van Elaine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Elaine

Peter Derksen (39)

4.82 / 5

931 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.