Niels (34):

Eindelijk zijn mijn buikspieren zichtbaar

Niels wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Niels

Voor mijn start met Personal Body Plan trainde ik al 5 keer per week en was ik al veel met voeding bezig. Ik dacht het allemaal zelf wel te weten. Toen mijn vrouw met haar Personal Body Plan wilde starten, dacht ik toch ‘Waarom doe ik niet mee?’. Ik wilde wel eens zien wat het me kon brengen.

Nu blijkt dat de manier waarop ik met voeding en training bezig was niet de juiste was om mijn gewenste resultaat te bereiken. Door Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Bob heb ik meer inzicht gekregen in wat ik eet, maar ook in wat ik nodig heb.

Voor mijn start met Personal Body Plan zat ik in een constante bulk (ik at meer dan ik nodig had). In de eerste maanden van mijn Personal Body Plan heb ik er eindelijk voor kunnen zorgen dat mijn spieren zichtbaar zijn, juist door wat minder te eten. Nu is het tijd om verder spiermassa op te bouwen met Personal Muscle Buidling Plan.

— Niels

Het plan van Niels

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Niels

Bob Franssen (37)

4.58 / 5

2358 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.