Vera (21):

Eindelijk heb ik de balans gevonden!

Vera wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Vera

Altijd ben ik al bezig geweest met gezond eten en sporten. Maar ik wist nooit echt precies wat ik aan het doen was. Af en toe een groepslesje bodypump en heel wat kilometers hardlopen, maar verder dan dat ging het eigenlijk niet. Nu heb ik echt balans gevonden, iets waarvan ik dacht dat het heel ver buiten mijn bereik lag.

Nu kan ik lekker eten, genieten en werken aan mezelf binnen bepaalde richtlijnen. Ook kan ik nu keuzes voor mezelf maken. Ik neem een lekker wijntje wanneer ík dat wil, en niet wanneer andere dat gezelliger zouden vinden.

Tuurlijk gaat het niet zonder de nodige downs, maar in plaats van dat ik er in blijf hangen herpak ik mezelf de volgende dag weer volledig. Ik ben heel benieuwd wat ik kan bereiken en ga dus zeker nog lekker door met deze levensstijl. Dit resultaat heb ik behaald mede dankzij mijn coach Eva, zij geeft mij net dat extra beetje motivatie die ik soms nodig heb.

— Vera

Het plan van Vera

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.