Cherelle (28):

Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven!

Cherelle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Cherelle

Al zolang ik mezelf kan herinneren ben ik aan het struggelen met mijn gewicht. Noem een dieet en ik heb het gedaan. De ene keer succesvol, de ander keer wat minder, maar uiteindelijk allemaal voor de korte termijn. Via via hoorde ik over Personal Body Plan en besloot ik te gaan bouwen aan een nieuwe lifestyle, zodat ik eindelijk eens voor die lange termijn kon gaan.

En dat is gelukt! Ik kan echt zeggen dat ik een leefstijl heb gevonden die bij mij past en dat ik die ook in wat mindere perioden goed vast kan houden. Zo ben ik nu bijvoorbeeld herstellende van het coronavirus, wat zich bij mij uit in extreme vermoeidheid. Dat vraagt op het moment echt de nodige aanpassingen. Waar ik mezelf voorheen zou troosten met eten en in een hoekje op de bank zou gaan zitten, zorg ik nu juist éxtra goed voor mezelf en blijf ik lekker laagdrempelig in beweging. Inmiddels train ik weer 2 keer per week op lage intensiteit en bouw ik dat langzaam weer op.

Tijdens mijn traject heb ik coaching gehad van Monica Esposito. Zij heeft mij echt helpen inzien dat kleine stapjes ook stapjes zijn en dat je daarmee uiteindelijk ook je doel bereikt. Mede door haar heb ik de stap gezet om zelf ook te gaan coachen voor Personal Body Plan. Ik vind het heerlijk om nu ook andere te kunnen helpen de beste versie van zichzelf te worden! Want echt, een mooier cadeau kun je jezelf niet geven!

— Cherelle

Het plan van Cherelle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.