Bianca:

Een levens veranderende ervaring die niemand mij meer afpakt!

Bianca wilde afvallen en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Bianca

Als uitgebluste moeder van 43 met 3 kinderen wilde ik mijn lijf en leven veranderen. Na een depressie besloot ik dat het roer om moest. Ik had al lang het lichaam niet meer van voor de zwangerschappen en dacht eigenlijk dat dit ook niet zo maar even veranderd kon worden, dat buikje zat er nou eenmaal.

Ik ben begonnen met Personal Body Plan en door mijn Personal Body Coach Barbara van Blijswijk ben ik langzaam maar zeker inzicht gaan krijgen in mijn voeding en trainingen.

Door het maken van de foto’s elke maand, zie je je lichaam veranderen.

De gedragslessen van Personal Body Plan hebben mij ook zeker veel over mezelf laten inzien, ik voel me weer prettig in mijn vel. Ik ben zo blij dat Personal Body Plan op mijn pad is gekomen, een levens veranderende ervaring die niemand mij meer afpakt!

— Bianca

Het plan van Bianca

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Bianca

Barbara van Blijswijk (40)

4.24 / 5

2477 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.