Eefke (23):

Ik zou Personal Body Plan aan iedereen aanraden.

Eefke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Eefke

Onzeker was ik niet, maar ik zat ook niet lekker in mijn vel. Tijdens mijn studentenleven was ik heel wat kilo’s aangekomen en het cijfer op de weegschaal was hoger dan ik ooit had gezien. Ik wist dondersgoed wat ik moest doen, minder eten en meer bewegen. Maar ik wist niet precies hoe ik dit moest doen.

Na vele progressie foto’s te hebben gezien van anderen die Personal Body Plan hebben gevolgd hakte ik de knoop door. Inmiddels is mijn levensstijl veranderd, ben ik sterker dan ooit en is het cijfer op de weegschaal weer hetzelfde als toen ik begon met studeren. Ik zou Personal Body Plan aan iedereen aanraden.

Mijn Personal Body Coaches waren erg belangrijk. Robert Stol en Whitley Spinner hebben mij geholpen om door te zetten wanneer het even moeilijk was.

— Eefke

Het plan van Eefke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.