Eefke (24):

Ik heb de balans tussen genieten en gezondheid gevonden en ik ben fitter dan ooit

Eefke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Eefke

Onzeker was ik niet, maar ik zat ook niet lekker in mijn vel. Tijdens mijn studentenleven was ik heel wat kilo’s aangekomen en het cijfer op de weegschaal was hoger dan ik ooit had gezien. Ik wist dondersgoed wat ik moest doen, minder eten en meer bewegen. Maar ik wist niet precies hoe ik dit moest doen.

Daarom schreef ik mij voor Personal Body Plan in. Ik zocht naar een stukje begeleiding en ik wilde graag weten wat ik kon eten en hoe ik het beste kon trainen. Dankzij Personal Body Plan heb ik de balans tussen genieten en gezondheid gevonden. Ik ben fitter dan ooit!

Inmiddels ben ik zelf Personal Body Coach geworden en help ik anderen om de beste versie van zichzelf te worden. Ik ben er van overtuigd dat iedereen een mooi resultaat kan neerzetten waar je jezelf het best bij voelt.

— Eefke

Het plan van Eefke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.